Välj en sida

DBT ger spexet Capone?

Slutet av 1920-talet. Förbudstid råder.
Från en springa runt en sliten helt oansenlig dörr i Chicago ses ett svagt sken. ”Hörde jag skål!?” smiter ut som en viskning under dörren, ackompanjerat av svaga jazztoner!
Samtidigt!, polis, åklagare, domare och irländare står beredda att slå till mot den som styr stadens illegala imperium …
Det alla frågar sig nu är, Var är Capone?

Nu är repetitionerna i full gång av årets PB spex Capone? som tilldrar sig på en illegal lönnkrog i Chicago för precis 90 år sedan. Missa inte uruppförandet av detta nyskrivna spex på Teater Pero.

Vi bjuder, förutom på ett klassiskt spex där merparten av personerna dör innan ridån går ner, också på lönnkrogens bästa jazzlåtar. Vi kan utlova att det blir fullt ös med vår eminenta spexorkester under Christer Alexanderssons ledning och arr. Att spexveteranen Pino Pilotti i år gör sitt 50:e år på DBT:s tiljor gör inte saken sämre.

Beställ dina biljetter på studs så säkrar du de bästa onumrerade platserna i den lilla intima teatern.

Biljettpriset är 250:- per person och biljettköp sker via Tickster som tar emot elektriska pengar i form av kontokort eller internetbank. Om ni har frågor om biljetter så tvekar ni inte att kontakta oss med e-post till: biljett@pbteater.se

 

 

Köp biljetttill Fredagen den 8 mars klockan 19.00
Köp biljetttill Söndagen den 10 mars klockan 14.00
Köp biljetttill Söndagen den 10 mars klockan 16.30
Köp biljetttill Onsdagen den 13 mars klockan 19.00
Köp biljetttill Fredagen den 15 mars klockan 19.00
Köp biljetttill Lördagen den 16 mars klockan 14.00
Köp biljetttill Lördagen den 16 mars klockan 16.30

Föreställningarna ges på Teater Pero, Sveavägen 114 i Stockholm.

Observera att teater Pero inte är handikappanpassad

 

Läs mer om lokalens tillgänglighet här!  

Par Bricole

Den Bacchanaliska Theatern är en del av Par Bricole, ett ordenssällskap grundat år 1779.

Par Bricole har som syfte och mål är att vårda och bevara det svenska kulturarvet, främst inom sång, musik, teater och talekonst. Ordensloger finns i Stockholm, Göteborg, Vänersborg, Borås, Malmö, Jönköping, Sundsvall och Örebro.

 

Den Bacchanaliska Theatern

Teatern i Par Bricoles Moderloge – Den Bacchanaliska Theatern (DBT) – är Sällskapets till antalet största talanggrupp. DBT instiftades som egen talanggrupp år 1937 med den på sin tid mycket kände och populäre skådespelaren Carl Barcklind som förste ordförande. Det första spexet framfördes år 1938 och bar namnet Stambouls vita plister. Sedan dess upprätthåller DBT traditionen genom att varje år sätta upp ett klassiskt spex.

 

Share This

Share this post with your friends!