Välj en sida

DBT ger spexet William S.

”We know what we are, but know not what we may be”

Vem var egentligen den där Shakespeare? En enkel poet från Stratford-upon-Avon eller en högutbildad, vältalig person i drottning Elizabeths hov?

Följ med DBT tillbaka till slutet av 1500-talet och avgör själv! Att vara på teater Pero i vår eller inte vara på teater Pero i vår torde vara en icke-fråga!!

Något försenat startar biljettförsäljningen på söndag den 8 december. Välkommen tillbaka!

Biljettpriset är 280:- per person och biljettköp sker via Tickster som tar emot elektriska pengar i form av kontokort eller internetbank. Om ni har frågor om biljetter så tvekar ni inte att kontakta oss med e-post till: biljett@pbteater.se

 

 

Föreställningarna ges på Teater Pero, Sveavägen 114 i Stockholm.

Observera att teater Pero inte är handikappanpassad

 

Läs mer om lokalens tillgänglighet här!  

Par Bricole

Den Bacchanaliska Theatern är en del av Par Bricole, ett ordenssällskap grundat år 1779.

Par Bricole har som syfte och mål är att vårda och bevara det svenska kulturarvet, främst inom sång, musik, teater och talekonst. Ordensloger finns i Stockholm, Göteborg, Vänersborg, Borås, Malmö, Jönköping, Sundsvall och Örebro.

 

Den Bacchanaliska Theatern

Teatern i Par Bricoles Moderloge – Den Bacchanaliska Theatern (DBT) – är Sällskapets till antalet största talanggrupp. DBT instiftades som egen talanggrupp år 1937 med den på sin tid mycket kände och populäre skådespelaren Carl Barcklind som förste ordförande. Det första spexet framfördes år 1938 och bar namnet Stambouls vita plister. Sedan dess upprätthåller DBT traditionen genom att varje år sätta upp ett klassiskt spex.

 

Share This

Share this post with your friends!