Välj en sida

DBT ger spexet HEMSÖBORNA på Teaterskeppet

Söndagen den 22 september klockan 18:00 framför Den Bacchanaliska Theatern Håkan Hagwalls succéspex från 1965 (efter en idé av A Strindberg)

Missa inte detta tillfälle och denna enda föreställning!

Med Par Bricole:s Stor-Mästare emeritus Pino Pilotti som Madame Flod, nuvarande Stor-Mästare Henrik Mickos som hennes son Gusten och Lars Cedergårdh som pastor Nordström. Och till rollen som Karlsson har vi lyckats engagera ingen mindre än vår världstenor Magnus Kyhle! Så vi kan garantera att ni får valuta för entréavgiften! Att Deputerade Stor-Mästaren Christer Alexandersson svarar för det musikaliska gör inte saken sämre.

Biljettpriset är 150:- per person och biljettköp sker via Tickster som tar emot elektriska pengar i form av kontokort eller internetbank. Om ni har frågor om biljetter så tvekar ni inte att kontakta oss med e-post till: biljett@pbteater.se

 

 

Köp biljetttill Söndagen den 22 september klockan 18.00

Föreställningen är delvis abonnerad vilket innebär att biljetterna är giltiga för platser på rader med udda radnummer (rad 1, 3, 5, o.s.v.) i den för övrigt onumrerade salongen.

Föreställningen ges på Teaterskeppet, Skeppsbrokajen 104 i Stockholm.

Par Bricole

Den Bacchanaliska Theatern är en del av Par Bricole, ett ordenssällskap grundat år 1779.

Par Bricole har som syfte och mål är att vårda och bevara det svenska kulturarvet, främst inom sång, musik, teater och talekonst. Ordensloger finns i Stockholm, Göteborg, Vänersborg, Borås, Malmö, Jönköping, Sundsvall och Örebro.

 

Den Bacchanaliska Theatern

Teatern i Par Bricoles Moderloge – Den Bacchanaliska Theatern (DBT) – är Sällskapets till antalet största talanggrupp. DBT instiftades som egen talanggrupp år 1937 med den på sin tid mycket kände och populäre skådespelaren Carl Barcklind som förste ordförande. Det första spexet framfördes år 1938 och bar namnet Stambouls vita plister. Sedan dess upprätthåller DBT traditionen genom att varje år sätta upp ett klassiskt spex.

 

Share This

Share this post with your friends!